JAK SE ZBAVIT ZÁPACHU CIGARET Z AUTA NEBO MÍSTOSTI?

Drtivá většina nekuřáků se cítí nepříjemně v místnostech nebo na místech, kde můžete cítit tabákový kouř.

Není bez důvodu, že v automobilových reklamách jsou uvedeny informace o nekuřáckém majiteli, což je výhoda vozu nabízeného k prodeji.Když si však koupíme vozidlo, ve kterém můžete cítit nepříjemný zápach cigaret, můžeme se postarat o jeho vyjmutí z auta. Jak to lze udělat a které řešení je pro nás nejvýhodnější?

Jak pozbyć się zapachu papierosów?

První metodou je samozřejmě klasický vonný stromeček. Jeho nákup je relativně levný a samotný produkt je široce dostupný v mnoha variantách vůní.

Má však dvě významné nevýhody. Za prvé – vůně stromečku není trvalá a asi po týdnu vůně vyprchá, což nás donutí koupit další. Za druhé – vůně jen povrchnově maskuje nepříjemné zbytky cigaretového kouře a čalounění stále bude cítit.

Alternativou ke krátkodobému maskování je důkladné mytí čalounění a interiéru vozu. Taková služba jistě odstraní zápach tabákového kouře, ale služba není nejlevnější. V závislosti na městě, ve kterém si nacháváte auto vyčistit, postupem procesu a rychlostí poskytované služby, může takové čištění činit až několik set korun.

Auto detailing parfém FOEN

 

Existují také přípravky, které kombinují účinnost ošetření detailů automobilů s cenovou dostupností a příznivou cenou stromečků.

Ideálním příkladem takového produktu jsou profesionální sprejové parfémy, které najdou své uplatnění jak v soukromém použití, tak v profesionálních podnicích.

Díky použití takového přípravku zůstane vůně v našem autě po dlouhou dobu a nepříjemný zápach způsobený kouřením cigaret přestane být problémem.

Doporučujeme vám seznámit se s širokou nabídkou našich parfumérských produktů, které budou skvěle fungovat v bytě, autě nebo sanitárních místnostech.