12 Tipů pro milovníky levandulové vůně

Milujete vůni levandule? Tady je pár tipů od nás

Levandule není jen krásnou květinou, ale také vynikajícím zdrojem příjemného a uklidňujícího aroma. Pokud jste fanoušky této vůně, máme pro vás několik skvělých tipů na produkty, které vám přinesou radost a relaxaci do vašeho domova.

Svíčky:
Představujeme vám výběr luxusních svíček s levandulovou vůní, které dokážou dodat vášmu domovu jedinečný dotek elegance a uklidňující atmosféru.


1. Svíčka Ravina s vůní Levandule: Luxusní svíčka vyrobená z ekologického sojového vosku, která dodá vašemu prostoru jedinečný dotek elegance.
2. Tříknotová svíčka Villaverde s vůní Levandule: Tato svíčka hoří až 70 hodin a provoní váš domov nádhernou vůní, vytvářející útulnou atmosféru.
3. Svíčka Villaverde s víčkem s vůní Levandule: Obsahuje dvojnásobnou dávku vůně a její víčko pomáhá udržet aroma déle. Dostupné v malé i velké variantě 
4. Čajové svíčky a náplně Villaverde s vůní Levandule: Sada svíček se širokou škálou vůní a možností vyměnitelného vosku, která poskytují až o 50% více světla a vůně.
5. Sojová svíčka s korkovým víčkem - Vůně levandule je charakteristická svou květinovou, bylinnou a mírně dřevitou vůní. Je to vůně, která připomíná čerstvou a aromatickou levanduli, která roste v jižní Evropě. Tato vůně je často spojována s aromaterapií a používá se k uvolnění napětí a zlepšení spánku.

Mýdla
Uklidňující mýdla s levandulovou esencí přinášejí nejen čistotu, ale také relaxaci a odpočinek po náročném dni.


5. MALS Mýdlo na holení - Levandule - Tuhé mýdlo na holení s uklidňující vůní levandule! Jeho kompaktní a praktické balení je ideální pro cestování nebo nošení v kosmetické tašce. Toto mýdlo je navrženo tak, aby vám přineslo klidnou a relaxační atmosféru během holení.
6. MALS Tuhé mýdlo - Levandule: Uklidňující mýdlo s levandulí, které může pomoci snížit stres a úzkost a zanechá vaši pokožku jemnou a čistou.

Aromaterapie:
Ponořte se do světa relaxace s pomocí sojového vosku do aromalampy, který vám přinese uklidňující vůni levandule a pomůže vytvořit příjemnou atmosféru ve vašem domě.


7. MALS sojový vosk do aromalampy - Levandule: Oživte svůj domov vůní levandule a vytvořte příjemnou atmosféru pomocí tohoto aromatického vosku.
Vybrat si můžete Košíček s váhou 60g nebo balení 16 vosků ve skleněné nádobce s vůní levandule a rozmarýnu.

Vonné tyčinky a kužely:
Vonné tyčinky s levandulovou a vanilkovou vůní a kužely s vůní levandule dodají vaší domácnosti harmonii a příjemnou atmosféru s trvanlivostí až 6 týdnů.

8. Villaverde vonné tyčinky - Levandule a vanilka: Postupně se uvolňující vůně tyčinek vydrží až 6 týdnů a přispěje k harmonické atmosféře vašeho domova.
9. Vonné kužely tekoucí dým - Levandule: Vytvářejí efekt tekoucího dýmu, který naplní místnost příjemnou vůní.

Bomba do koupele:
10. MALS Mini Bomby do koupele s vůní Levandule a kombinace vůní Levandule a bergamont. Ručně vyrobené bomby do koupele s vůní levandule, které vám poskytnou relaxační koupelový zážitek.

11. MALS Bomba do koupele z himalájské soli - Relax

Bomba do koupele z himalájské soli s relaxačními účinky, která je navržena tak, aby vám poskytla zážitek úplného uvolnění a harmonie. Tato lázeňská bomba spojuje blahodárné vlastnosti himalájské soli s jemnými esenciálními oleji, aby vám přinesla hlubokou relaxaci a klid. 

12. MALS tablety do sprchy: Napařovače do sprchy s vůní levandule vám pomohou probudit smysly a zanechají vás svěží a připravení na další den. Užijte si svou relaxační sprchovou rutinu a nechte se unést vůní a osvěžujícím prostředím. Napařovače obsahují naše nejlepší esenciální oleje smíchané s bylinkami, okvětními lístky růží, košer solí.

Ať už si vyberete kterýkoli z těchto produktů, můžete se těšit na uklidňující a osvěžující vůni levandule, která naplní váš domov harmonií a klidem. Užijte si tuto příjemnou vůni a relaxujte s naší nabídkou produktů!